fbpx

Flyttevask Oslo

Enkelt på nett!

Hvis du skal selge bolig eller flytte så er det ofte mye som skal gjøres. Vi utfører detaljert renhold før boligen overleveres til neste eier, og med en 100% fornøyd-garanti kan du være trygg på at renholdet blir som avtalt.

Flyttevask i Oslo

Når du skal flytte er det spesielt viktig at huset blir profesjonelt rengjort. Vi har bred erfaring innen flyttevask, og setter strenge krav til resultatene av flyttevasken. Hvis du vil at hver eneste krik og krok skal være skinnende ren etter flytting kan du benytte deg av vår flyttevask.

Vi tilpasser våre tjenester etter dine behov

  1. Rengjøring av alle skap og skuffer
  2. Hygienisk vask av fliser på bad og kjøkken
  3. Rengjøring av alle tak og vegger
  4. Rengjøring av ventiler, kontakter og lysbrytere
  5. Støvsuging av tepper
  6. Rengjøring av alle gulv, lister, karmer og dører
  7. Vinduspuss
  8. Rengjøring av kjøkkenvifte, filter, og hvitevarer

Med vår flyttevasktjeneste kan du være trygg på at de som flytter inn finner boligen i skinnende ren tilstand.

Miljøvennlige vasketjenester

Vi i JK renhold tar miljøet på alvor, og mener det er viktig at vi alle tar ansvar for å skape en bærekraftig fremtid. Derfor benytter vi miljøvennlige produkter og metoder, slik at vi unngår å drive kjemisk krigføring mot skitt og lort når vi vasker.

Det gjør at inneklimaet blir bedre, og at vi sparer miljøet. Det synes vi er viktig!

Les mer om flyttevask på våre avdelingssider Horten og Tønsberg

Vil du kontakte oss over telefon? Oslo Sentralbord +47 940 99 394 

Du kan også sende oss mail på kontakt@jkrenhold.no

Vi har 100 % fornøyd-garanti, og skulle du mot formodning ikke være fornøyd med noe så ta kontakt og vi ordner opp så raskt det lar seg gjøre.

Trygg Flyttevask 

Vær trygg på at flyttevasken blir utført på en profesjonell og riktig måte. Skal du selge eller ta over så kan du være sikker på at renholdet går feilfritt!

Kontorer

Vi betjener kunder i Oslo

5 out of 5 stars
elisabeth longva
elisabeth longva
5 out of 5 stars
for én måned siden
Vi har vært veldig godt fornøyd med arbeidet som er...
Read more
Silje Helfjord
Silje Helfjord
5 out of 5 stars
in the last week
Det er så deilig å komme hjem til nyvaska hus!...
Read more
Phi Papacdee
Phi Papacdee
5 out of 5 stars
2 weeks ago
bra renhold, flinke mennesker! Takk

Profesjonelle

Alle renholderne våre er ansatt hos oss fordi de er selvstendig, dyktige, og detaljorienterte.

100% fornøyd-garanti

Vi har 100 % fornøyd-garanti, og skulle du mot formodning ikke være fornøyd med noe så ta kontakt og vi ordner opp så raskt det lar seg gjøre

Miljøvennlige vasketjenester

Miljøet er viktig å ta på alvor og vi mener det er viktig at alle tar ansvar for å skape en bærekraftig fremtid.

Ingen bindingstid

JK renhold har priser som du kan leve med! Det er ingen binding på avtalene og de kan endres eller pauses slik som du ønsker. Du er alltid velkommen tilbake hos oss.

usbl logo
rs noatun horten
rs sjøredning

Flyttevask eller vaskehjelp vi er her

Vi ønsker deg som kunde hos oss og det er det samme om det skulle være at du ønsker mer tid til jobb, fritid, eller familie så stiller vi opp etter avtale. La oss som er profesjonelle i faget utføre renholdet i din bolig! Med vår erfaring vil du få det resultatet av vaskehjelpsoppdraget som du forventer som kunde hos oss.

Skulle det være noe spesielt du ønsker som du ikke finner noe informasjon om på vår nettside så er det bare å kontakte oss så skal vi etter beste evne forsøke å hjelpe deg. Du skal alltid være fornøyd etter et utført vaskehjelpsoppdrag av oss og vi har derfor en 100% fornøyd garanti. Vi i JK Renhold ser frem til å ha deg som kunde hos oss!

Les om flyttevask

Les om vaskehjelp

JK Renhold Rengjøring Horten
Om JK Renholdsservice AS

Vi har rengjort hjem og bedrifter siden 2010

Renhold er vår spesialitet og med over 10 års erfaring i bransjen kan vi tilby deg den aller beste renholdsservicen som du fortjener.

Alle våre ansatte er godt kvalifiserte og nøye i arbeidet sitt. Du som kunde skal være trygg på å få arbeidet utført på best mulig måte og slippe å ha noen bekymringer når det kommer til renholdet i din bolig eller bedrift.

Kontakt oss for hyggelig renholdsprat!

- Jelena Lysak, daglig leder
http://jelena%20lysak

Vaskehjelp

Hjemmerengjøring Lurer du på hva vi skal gjøre hjemme hos deg? Her finner du informasjon om hva vi spesifikt utfører hjemme hos deg, klikk på områdene :)Les gjerne godt over hva som ikke utføres for å unngå misforståelser!Les mer på vaskehjelp

Les mer

Kontorvask

JK Renhold er din totalleverandør av renholdstjenester for bedrifter i Horten og omegn. Vi leverer miljøvennlige renholdstjenester som øker trivsel og forebygger dårlig inneklima i bedrifter. Rene lokalerI tillegg til å bidra til et godt arbeidsmiljø er daglig renhold også viktig for de

Les mer

Vindusvask

Kontakt oss VindusvaskVi tilbringer mye av vår tid innendørs og det siste man ønsker er å bli sittende i et mørkt og deprimerende rom som knapt får noe sollys gjennom vinduene. Faktisk kan smuss absorbere en ganske stor del av lyset

Les mer

Flyttevask

Hvis du skal selge bolig eller flytte så er det ofte mye som skal gjøres. Vi utfører detaljert renhold før boligen overleveres til neste eier, og med en 100% fornøyd-garanti kan du være trygg på at renholdet blir som avtalt. Kontakt

Les mer