fbpx

Vaskehjelp i Vestfold

ÅPNINGSTIDER: MANDAG TIL FREDAG  08:00 – 17:00

+47 980 14 418
Ring oss!
[email protected]
Vi svarer så fort som mulig
Horten
Steenbergsgate 27A 3188 Horten

JK Renholdsservice AS

Renhold for bedrifter i Horten og Tønsberg

JK Renhold er din totalleverandør av renholdstjenester for bedrifter i Horten og omegn. Vi leverer miljøvennlige renholdstjenester som øker trivsel og forebygger dårlig inneklima i bedrifter.

Som arbeidsgiver er det ditt ansvar å sikre et forsvarlig inneklima på arbeidsplassen. I tillegg er godt renhold i bedrifter viktig for å skape et godt inntrykk hos kunder og klienter. Det stilles en rekke krav til kompetanse hos våre profesjonelle renholdere, og dette gjør at vi kan levere renhold av høy kvalitet til bedrifter i Horten og omegn.

Thumbnail

Et godt inneklima krever god rengjøring

Et godt inneklima og rene omgivelser er viktig for både trivsel og helse. Som et offentlig godkjent renholdsbyrå har vi kompetansen som kreves for å oppfylle kravene fra Arbeidstilsynet.

Tilbake til forside
Thumbnail

Ikke undervurder viktigheten av godt renhold i bedriften

Renhold er gjerne et område som mange bedrifter undervurderer. Dårlig luft og støv kan føre til helseplager hos de ansatte, og dermed gjøre de både mindre effektive og fornøyde. I tillegg fører dårlig renhold til hygieneutfordringer. Økt smittefare gjelder ikke bare i restauranter, kontorer, og andre områder der mange mennesker ferdes, dersom renholdet ikke er godt utført kan det raskt gi grobunn for bakterier.

Les om oss
Thumbnail

Start arbeidsdagen i rene lokaler

Det er viktig for både dine kunder og ansattes helse og trivsel at arbeidsmiljøet er rent. Vi kan levere daglig renhold, og tar oss også av oppfølging og jevnlig kvalitetskontroll av renholdet, tilpasset din bedrifts behov.

Kontakt oss
La oss hjelpe deg

Rene lokaler

I tillegg til å bidra til et godt arbeidsmiljø er daglig renhold også viktig for de ansattes helse, og påvirker direkte hvor mye sykefravær bedriften har. Faktisk har hele 10% av norske arbeidstakere levert sykemelding som følge av dårlig arbeidsmiljø. Daglig renhold av din bedrift i Horten og omegn vil dermed ha positive ringvirkninger.

Daglige renholdstjenester inkluderer gjerne rengjøring av gulv og overflater, og tømming av søppel. Hva som skal utføres er opp til deg – vi tilpasser våre tjenester etter dine behov

Renhold av fellesområder

Gi et godt førsteinntrykk og innemiljø i fellesområder. Våre profesjonelle renholdere har bred kompetanse innen renhold av fellesområder som blir mye brukt. Enten det er snakk om trappevask i kontorbygg eller pussing av store vindusflater har vi det som trengs for å utføre jobben.

En av jobbene som ofte kan føre til mye bry for bedrifter er vinduspuss. Arbeidet kan være tungt og vanskelig, og dersom man ikke bruker riktig teknikk blir resultatet sjelden feilfritt. Våre profesjonelle renholdere har bred kompetanse på vinduspuss – og ingen jobb er for stor, eller for liten.

Du velger selvsagt selv hvor ofte vi skal utføre renholdet, og dermed kan du tilpasse hyppigheten etter dine spesifikke behov.

Offentlig godkjent - din trygghet
Som totalleverandør av renholdstjenester er det vår jobb å levere tjenester av høy kvalitet, samtidig som vi bidrar til hvitt arbeid og ordnede arbeidsforhold. Dette gjør vi gjennom å være en del av den offentlige godkjenningsordningen for renholdsvirksomheter. Alle våre ansatte bærer derfor et HMS-kort fra Arbeidstilsynet, slik at du kan være trygg på at våre ansatte også har det bra på jobb, og at vi følger alle krav og gjeldende lover.
JK Renholdsservice AS Logo
Skreddersydde renholdstjenester

JK Renhold tilbyr renhold av kontorlandskap, skoler, butikker, og andre næringslokaler. Vi legger vårt hjerte i godt renhold, og kan derfor skreddersy en renholdstjeneste for din bedrift.

icon

Åpningstider
  • Man 08:00 – 17:00
  • Tir 08:00 – 17:00
  • Ons 08:00 – 17:00
  • Tor 08:00 – 17:00
  • Fre 08:00 – 17:00

icon

Her finner du oss

Steenbergsgate 27A 3188 Horten

icon