fbpx

Kontakt oss

Bestill rengjøring
Enkelt på nett!

1

Enkel booking-system

Velg størrelse på renholdsoppdraget og hvilke tjenester du ønsker.

2

Betal over nett eller faktura

Velg en dato og tid som passer deg. Få oppdatering og påminnelser.

3

Slapp av og nyt et rent hjem

Bruk fritiden din til dine interesser og la profesjonelle gjøre jobben for deg.

Bruk fritiden din til det som gjelder

Finn ut din pris ved bruk av vår bookingsystem

tide buss horten
usbl logo
rs sjøredning

Rengjøring i Horten

Har du behov for rengjøring? 

De fleste av oss vil holde huset vårt godt bevart og rent, men det er ikke gøy å bruke fritiden på å vaske. JK Renholdsservice AS i Horten tilbyr profesjonelle renholdstjenester, som lar deg ha det rene hjemmet du drømmer om, og den fritiden du fortjener.

JK Renhold er din totalleverandør av renholdstjenester i Horten. Bak oss har vi 10 års erfaring i faget med mange fornøyde kunder å vise til. Vi utfører de fleste typer renholdstjenester og hvis det skulle være noe ekstra som ikke er nevnt på nettsiden vår så er det bare å kontakte oss og vi vi skal prøve etter beste evne å ordne det du måtte ønske.

Vi vet at du som kunde kan ha mye å gjøre i det daglige og det kan bli lange dager på jobb eller så prioriteres andre ting fremfor renholdet i ditt hjem.

Da kan det være fint å leie inn oss,  for å rengjøre din bolig. Vi har den erfaringen du kan forvente, seriøsiteten i faget du som kunde fortjener, og renholdskunnskapen som garanterer et vel utført renholdsoppdrag som du som kunde hos oss kan være fornøyd med.  

De fleste av våre kunder foretrekker rutinemessig besøk fra våre profesjonelle renholdere.  Se mer på vår bookingside for pris og tilbud!

Les mer om Flyttevask horten

Profesjonelle

Alle våre renholdere er ansatt hos oss fordi de er selvstendig, dyktige, og detaljorienterte.

100% fornøyd-garanti

Vi har 100 % fornøyd-garanti, og skulle du mot formodning ikke være fornøyd med noe så ta kontakt og vi ordner opp så raskt det lar seg gjøre.

Miljøvennlige vasketjenester

Miljøet er viktig å ta på alvor og vi mener det er viktig at alle tar ansvar for å skape en bærekraftig fremtid.

Ingen bindingstid

JK renhold har priser som du kan leve med! Det er ingen binding på avtalene og de kan endres eller pauses slik som du ønsker. Du er alltid velkommen tilbake hos oss.

Om JK Renholdsservice AS

Vi har rengjort hjem og bedrifter siden 2010

Rengjøring er vår spesialitet og med over 10 års erfaring i bransjen kan vi tilby deg den aller beste renholdsservicen som du fortjener.

Alle våre ansatte er godt kvalifiserte og nøye i arbeidet sitt. Du som kunde skal være trygg på å få arbeidet utført på best mulig måte og slippe å ha noen bekymringer når det kommer til rengjøringen i din bolig eller bedrift.

Kontakt oss for hyggelig renholdsprat!

- Jelena Lysak, daglig leder
 
Er du på feil sted? les mer om renhold i Tønsberg her
http://jelena%20lysak

Mye arbeid i hverdagen? Eller kanskje mye som skjer på privaten? Vi forstår at det ikke alltid er like lett å finne tiden til det kjedelige renholdet og derfor ønsker vi i JK Renhold kunne hjelpe deg med dette! Vi er et offentlig godkjent firma som har 10 års erfaring med vaskehjelpstjenester i Horten, Tønsberg og Holmestrand.

 Vi ønsker deg som kunde hos oss og det er det samme om det skulle være at du ønsker mer tid til jobb, fritid, eller familie så stiller vi opp etter avtale. La oss som er profesjonelle i faget utføre renholdet i din bolig! Med vår erfaring vil du få det resultatet av vaskehjelpsoppdraget som du forventer som kunde hos oss.

Les mer om Vaskehjelp i Horten

JK renholdsservice offentlig godkjent renholdsbedrift

Skulle det være noe spesielt du ønsker som du ikke finner noe informasjon om på vår nettside så er det bare å kontakte oss så skal vi etter beste evne forsøke å hjelpe deg. Du skal alltid være fornøyd etter et utført vaskehjelpsoppdrag av oss og vi har derfor en 100% fornøyd garanti. Husk å også få med deg tilbudet på din første vasketjeneste av oss. Vi i JK Renhold ser frem til å ha deg som kunde hos oss!