fbpx

Kontakt oss

Bestill rengjøring
Enkelt på nett!

Renhold Tønsberg - 10 års erfaring

5 out of 5 stars
elisabeth longva
elisabeth longva
5 out of 5 stars
for én måned siden
Vi har vært veldig godt fornøyd med arbeidet som er...
Read more
Silje Helfjord
Silje Helfjord
5 out of 5 stars
in the last week
Det er så deilig å komme hjem til nyvaska hus!...
Read more
Phi Papacdee
Phi Papacdee
5 out of 5 stars
2 weeks ago
bra renhold, flinke mennesker! Takk

Finn ut din pris ved bruk av vår bookingsystem

Profesjonelle

Vær trygg på våre renholdere. Alle renholderne våre er ansatt hos oss fordi de er selvstendig, dyktige, og detaljorienterte.

100% fornøyd-garanti

Vi har 100 % fornøyd-garanti, og skulle du mot formodning ikke være fornøyd med noe så ta kontakt og vi ordner opp så raskt det lar seg gjøre

Miljøvennlige vasketjenester

Miljøet er viktig å ta på alvor og vi mener det er viktig at alle tar ansvar for å skape en bærekraftig fremtid.

Ingen bindingstid

JK renhold har priser som du kan leve med! Det er ingen binding på avtalene og de kan endres eller pauses slik som du ønsker. Du er alltid velkommen tilbake hos oss.

Vi tilbyr renhold i Tønsberg

Det er vanskelig å balansere arbeid, familie, og andre forpliktelser. Befinner du deg i Tønsberg Kommune? Da kan JK Renholdsservice AS hjelpe deg med alle oppgaver relatert til renhold.

Etter 10 år med service og utallige timer tilbrakt i våre kunders hjem, har vi mye kunnskap om hva som kreves for hvert enkelt rom. Det er derfor vi alltid skreddersyr våre rengjøringstjenester, og tilpasser dem de forskjellige områdene vi møter på.

 JK Renholdsservice AS tilbyr profesjonelle renholdstjenester, som lar deg ha det rene hjemmet du drømmer om, og den fritiden du fortjener.

La oss hjelpe deg med det daglige renholdet, og gjøre livet ditt litt enklere!

Ta Kontakt!

Leter etter Vaskehjelp i hjemmet? les mer på vaskehjelp Tønsberg

1

Bookingsystem

Velg størrelse på renholdsoppdraget og hvilke tjenester du ønsker.

2

Du bestiller og vi kommer som avtalt

Velg en dato og tid som passer deg.

3

Slapp av og nyt et rent hjem

Bruk fritiden din til dine interesser og la profesjonelle gjøre jobben for deg.

Om JK Renholdsservice AS

Vi har rengjort hjem og bedrifter siden 2010

Renhold er vår spesialitet og med over 10 års erfaring i bransjen kan vi tilby deg den aller beste renholdsservicen som du fortjener.

Alle våre ansatte/rengjørere er godt kvalifiserte og nøye i arbeidet sitt. Du som kunde skal være trygg på å få arbeidet utført på best mulig måte og slippe å ha noen bekymringer når det kommer til renholdet i din bolig eller bedrift.

Kontakt oss for hyggelig renholdsprat!

- Jelena Lysak, daglig leder
http://jelena%20lysak

Rengjøring i Tønsberg

Vi har allerede opparbeidet oss en god kundemasse her i området, og kan vise til utallige fornøyde kunder. De gode tilbakemeldingene vi får er svært viktige for oss, likeså vil vi gjerne høre om det er noe vi kan forbedre oss på. Vi har 100 % fornøyd-garanti, så skulle du mot formodning ikke være fornøyd med noe, kommer vi og ordner opp så raskt det lar seg gjøre. Først når du er fornøyd anser vi arbeidet som fullført.

JK Renholdsservice er et offentlig godkjent firma som ikke bare jobber med, men også kjemper for, hvitt arbeid. Moral og etikk er noe vi setter høyt og vi vil at du som kunde skal føle deg trygg på at vi utfører arbeidet på en god og ikke minst lovlig måte. Vi er derfor registrert i arbeidstilsynets renholdsregister, noe vi mener alle seriøse renholdsfirmaer bør være. 

Renhold tønsberg