fbpx

Hos JK renhold samler vi inn og administrerer brukerdata i henhold til følgende retningslinjer for personvern.

Data samlet inn

Vi samler inn informasjon du oppgir direkte til oss. Vi samler for eksempel inn informasjon når du oppretter en konto, abonnerer, deltar i interaktive funksjoner i tjenestene våre, fyller ut et skjema, ber om kundestøtte eller på annen måte kommunisere med oss. Hvilke typer informasjon vi kan samle inn inkluderer navn, e-postadresse, postadresse, kredittkortinformasjon og annen kontakt- eller identifiserende informasjon du velger å oppgi.

Vi samler inn anonyme data fra alle besøkende på nettstedet for å overvåke trafikk og fikse feil. Vi samler for eksempel inn informasjon som nettforespørsler, dataene som sendes som svar på slike forespørsler, Internet Protocol-adressen, nettlesertypen, nettleserspråket og et tidsstempel for forespørselen.

Vi bruker også ulike teknologier for å samle inn informasjon, og dette kan omfatte å sende informasjonskapsler til datamaskinen din. Informasjonskapsler er små datafiler som er lagret på harddisken eller i enhetsminnet ditt som hjelper oss med å forbedre tjenestene våre og opplevelsen din, se hvilke områder og funksjoner i tjenestene våre som er populære og tellebesøk. Vi kan også samle inn informasjon ved hjelp av sporingsbilder (også kjent som “sporingspiksler”). Sporingsbilder er elektroniske bilder som kan brukes i våre tjenester eller e-postmeldinger, og for å spore antallbesøk eller forstå bruk og kampanjeeffektivitet.

Bruk av dataene

Vi bruker bransjestandardteknikker for å beskytte mot uautorisert tilgang til data om deg som vi lagrer, inkludert personopplysninger.

Vi deler ikke personopplysninger du har gitt oss uten ditt samtykke, med mindre:

  • Dette er hensiktsmessig å utføre din egen forespørsel
  • Vi mener det er nødvendig å håndheve våre juridiske avtaler eller det er lovpålagt
  • Vi mener det er nødvendig for å oppdage, forebygge eller svindel, sikkerhet eller tekniske problemer

Deling av data

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med tredjeparter. Aggregerte, anonymiserte data overføres regelmessig til eksterne tjenester for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet og tjenesten.

Vi kan tillate tredjeparter å tilby analysetjenester. Disse tredjepartene kan bruke informasjonskapsler, sporingsbilder og annen teknologi til å samle inn informasjon om din bruk av tjenestene og andre nettsteder, inkludert IP-adressen din, nettleseren din, sidene som vises, tid brukt på sider, lenker klikket og konverteringsinformasjon.

Vi bruker også sosiale knapper levert av tjenester som Twitter, Google+, LinkedIn og Facebook. Din bruk av disse tredjepartstjenestene er helt valgfritt. Vi er ikke ansvarlige for personvernreglene og/eller praksisen til disse tredjepartstjenestene, og du er ansvarlig for å lese og forstå disse tredjepartstjenestenes retningslinjer for personvern.

Opt-Out, kommunikasjonspreferanser

Du kan endre kommunikasjonsinnstillingene dine og/eller velge bort fra spesifikk kommunikasjon når som helst. Vennligst spesifiser og juster dine preferanser.

Sikkerhet

Vi tar rimelige skritt for å beskytte personlig identifiserbar informasjon mot tap, misbruk og uautorisert tilgang, avsløring, endring eller ødeleggelse. Men, du bør huske på at ingen Internett-overføring er noensinne helt sikker eller feilfri. Spesielt kan det hende at e-post som sendes til eller fra nettstedene, ikke er sikre.

Om barn

Nettstedet er ikke beregnet for barn under 13 år. Vi samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon via nettstedet fra besøkende i denne aldersgruppen.

Endringer i personvernerklæringen

Vi kan endre disse retningslinjene for personvern fra tid til annen. Bruk av informasjon vi samler inn nå er underlagt personvernerklæringen som gjelder på det tidspunktet slik informasjon brukes.

Hvis vi gjør betydelige endringer i måten vi samler inn eller bruker informasjon på, vil vi varsle deg ved å legge ut en kunngjøring på nettstedet.

Retningslinjer for informasjonskapsler

Dette nettstedet, https://www.jkrenhold.no (“Nettstedet”), drives av JK Renholdsservice AS.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som er lagret i nettleseren din som gjør at JK renhold eller en tredjepart kan gjenkjenne deg. Informasjonskapsler kan brukes til å samle inn, lagre og dele biter av informasjon om aktivitetene dine på tvers av nettsteder, inkludert på jkrenhold.no nettsted. Disse retningslinjene for informasjonskapsler ble opprettet av GDPR Cookies.

Informasjonskapsler kan brukes til følgende formål:

  • Visse funksjoner
  • Analyser
  • Innstillingene dine

En øktinformasjonskapsel brukes til å identifisere et bestemt besøk på nettstedet vårt. Disse informasjonskapslene utløper etter kort tid, eller når du lukker nettleseren din etter at du har brukt nettstedet vårt. Vi bruker disse informasjonskapslene til å identifisere deg under en enkelt nettlesingsøkt, for eksempel når du logger på nettstedet vårt.

En vedvarende informasjonskapsel forblir på enhetene dine i en bestemt tidsperiode som er angitt i informasjonskapselen. Vi bruker disse informasjonskapslene der vi trenger å identifisere deg over lengre tid. Vi brukte for eksempel en vedvarende informasjonskapsel hvis du ba om at vi har logget på.

Skille ut unike brukere

Huske antall tidligere besøk og tidspunktet for disse

Huske trafikkildeinformasjon

Fastslå starten og slutten på en økt

Huske verdien av egendefinerte variabler på besøksnivå.

Hvordan bruker tredjeparter informasjonskapsler på jkrenhold?

Tredjepartsselskaper som analyseselskaper og annonsenettverk bruker vanligvis informasjonskapsler for å samle inn brukerinformasjon på anonymt grunnlag. De kan bruke denne informasjonen til å bygge en profil av aktivitetene dine på jkrenhold og andre nettsteder du har besøkt.

Hva er alternativene for informasjonskapsler?

Hvis du ikke liker ideen om informasjonskapsler eller visse typer informasjonskapsler, kan du endre innstillingene for nettleseren din for å slette informasjonskapsler som allerede er angitt og ikke godta nye informasjonskapsler. Hvis du vil vite mer om hvordan du gjør dette, kan du gå til hjelpesidene i nettleseren din.

Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du sletter informasjonskapsler eller ikke godtar dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene vi tilbyr, du kan kanskje ikke lagre preferansene dine, og noen av sidene våre vises kanskje ikke riktig.