fbpx

Vaskehjelp i Vestfold

ÅPNINGSTIDER: MANDAG TIL FREDAG  08:00 – 17:00

+47 980 14 418
Ring oss!
[email protected]
Vi svarer så fort som mulig
Horten
Steenbergsgate 27A 3188 Horten

Profesjonell vaskehjelp for deg i Horten og Tønsberg

Det er ikke bare-bare når du skal få kabalen som er hverdagslivet til å gå opp. Tiden strekker aldri til, og det første som ofte blir utsatt eller slurvet med er renholdet i hjemmet.

Derfor velger stadig flere å leie inn vaskehjelp. Dette er en god investering, som gjør at du kan tilbringe mer kvalitetstid med familien, få gjort unna andre oppgaver, eller bare slappe av med god samvittighet.

Godt renhold i hjemmet er en bærebjelke for trivsel og god helse. Dårlig renhold kan raskt føre til helseplager, mindre energi, og dårlig trivsel. I verste fall kan oppsamlet skitt og smuss føre til vedvarende helseplager. Derfor legger vi vårt hjerte i at du skal få et skinnende rent hjem.

Vi kan tilby både rengjøring på fast basis, men også spesialtjenester som flyttevask eller den utfordrende vårrengjøringen.

JK Renholdsservice AS Logo

Følg loven: benytt en offentlig godkjent vaskefirma i Vestfold.

2018 ble det innført nye regler for private som leier inn vaskehjelp. Det betyr at det nå er forbudt å leie inn vaskehjelp uten at du først har kontrollert om disse er med i Arbeidstilsynets register over godkjente renholdsvirksomheter.

For at du skal følge loven må du derfor benytte en offentlig godkjent renholdsbedrift. Dette sikrer at de som jobber i bedriften har kontrakter og gode arbeidsforhold – og sørger for at arbeidet ikke er svart.

JK Renhold er offentlig godkjent, og er oppført i Arbeidstilsynets register. Dermed kan du være trygg på at vi behandler våre ansatte bra, og at du følger loven ved å ikke benytte mulig svart arbeidskraft.

Thumbnail

Renhold for ditt hus

Støvsuging av møbler, tepper og gulv

Thumbnail

Baderom

Vask av fliser på baderom, dusjkabinetter og toaletter

Thumbnail

Kjøkken

Vask av kjøkken, skap, komfyr, hvitevarer og fjerning av oppsamlet fett

Thumbnail

Overflater

Vask av alle overflater ved behov, slik som vegger og tak.

  • Vask av alle typer gulv
  • Vinduspuss

Kontakt oss

Uansett hva dine renholdsbehov i hjemmet er kan JK Renhold hjelpe deg. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale, så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg på best mulig måte.
KONTAKT OSS NÅ

Flyttevask i Horten og omegn

Når du skal flytte er det spesielt viktig at huset blir profesjonelt rengjort. Vi har bred erfaring innen flyttevask, og setter strenge krav til resultatene av flyttevasken. Hvis du vil at hver eneste krik og krok skal være skinnende ren etter flytting kan du benytte deg av vår flyttevask.

Vi tilpasser våre tjenester etter dine behov

  • Rengjøring av alle skap og skuffer
  • Hygienisk vask av fliser på bad og kjøkken
  • Rengjøring av alle tak og vegger
  • Rengjøring av ventiler, kontakter og lysbrytere
  • Støvsuging av tepper
  • Rengjøring av alle gulv, lister, karmer og dører
  • Vinduspuss
  • Rengjøring av kjøkkenvifte, filter, og hvitevarer

Med vår flyttevasktjeneste kan du være trygg på at de som flytter inn finner boligen i skinnende ren tilstand.

Miljøvennlige vasketjenester

Vi i JK renhold tar miljøet på alvor, og mener det er viktig at vi alle tar ansvar for å skape en bærekraftig fremtid. Derfor benytter vi miljøvennlige produkter og metoder, slik at vi unngår å drive kjemisk krigføring mot skitt og lort når vi vasker.

Det gjør at inneklimaet blir bedre, og at vi sparer miljøet. Det synes vi er viktig!