fbpx

Vaskehjelp Horten

Enkelt på nett!

Vaskehjelp i Horten

1

Bookingsystem som gjør det lett å bestille over nett

Velg størrelse på renholdsoppdraget og hvilke tjenester du ønsker. Se pris og våre rabatter, book engang eller ukentlig!

2

Du bestiller og vi kommer som avtalt

Velg en dato og tid som passer deg. Få oppdateringer og påminnelser, lett kommunikasjon.

3

Slapp av og nyt et rent hjem

Bruk fritiden din til dine interesser og la profesjonelle gjøre jobben for deg.

Finn ut din pris ved bruk av vår bookingsystem

Hovedkontor i Horten

Mer om vaskehjelp her

Vi i JK Renholdsservice er mye mer enn bare et renholdsfirma.

Vi ønsker også å gi deg fritid til å gjøre andre ting i hverdagen. Vi kan ta oss av hjemmet ditt, vi tar det lengre enn bare mopping, soping og tørking av støv.

Etter 8 år med service og utallige timer tilbrakt i våre kunders hjem, har vi mye kunnskap om hva som kreves for hvert enkelt rom. Det er derfor vi alltid skreddersyr våre rengjøringstjenester, og tilpasser dem de forskjellige områdene vi møter på.

Ta kontakt for hyggelig renholdsprat!

Bruk fritiden din til det som gjelder

Profesjonelle

Alle renholderne våre er ansatt hos oss fordi de er selvstendig, dyktige, og detaljorienterte.

100% fornøyd-garanti

Vi har 100 % fornøyd-garanti, og skulle du mot formodning ikke være fornøyd med noe så ta kontakt og vi ordner opp så raskt det lar seg gjøre

Miljøvennlige vasketjenester

Miljøet er viktig å ta på alvor og vi mener det er viktig at alle tar ansvar for å skape en bærekraftig fremtid.

Ingen bindingstid

JK renhold har priser som du kan leve med! Det er ingen binding på avtalene og de kan endres eller pauses slik som du ønsker. Du er alltid velkommen tilbake hos oss.

rs noatun horten
usbl logo
rs sjøredning

Rengjøring på 123

Mye arbeid i hverdagen? Eller kanskje mye som skjer på privaten? Vi forstår at det ikke alltid er like lett å finne tiden til det kjedelige renholdet og derfor ønsker vi i JK Renhold kunne hjelpe deg med dette! Vi er et offentlig godkjent firma som har 10 års erfaring med vaskehjelpstjenester i Horten, Tønsberg og Holmestrand.

 Vi ønsker deg som kunde hos oss og det er det samme om det skulle være at du ønsker mer tid til jobb, fritid, eller familie så stiller vi opp etter avtale. La oss som er profesjonelle i faget utføre renholdet i din bolig! Med vår erfaring vil du få det resultatet av vaskehjelpsoppdraget som du forventer som kunde hos oss.

Skulle det være noe spesielt du ønsker som du ikke finner noe informasjon om på vår nettside så er det bare å kontakte oss så skal vi etter beste evne forsøke å hjelpe deg. Du skal alltid være fornøyd etter et utført vaskehjelpsoppdrag av oss og vi har derfor en 100% fornøyd garanti. Husk å også få med deg tilbudet på din første vasketjeneste av oss. Vi i JK Renhold ser frem til å ha deg som kunde hos oss!

Vi betjener Tønsberg også, les mer om vaskehjelp Tønsberg

På besøk i Horten?
båten i horten
horten bilde

Horten har mye å by på,  mange lurer ofte på hva de kan finne på når de er på besøk. 

Under finner du lenker og litt informasjon for deg som vil oppleve Horten!